Transitions вече е с ново лого! Oтличните възможности за защита на Вашите очи от вредния спектър на светлината – UV и част от синята светлина, влияеща на физиологичното състояние.

Essilor създадоха и едно от най-иновативните антирефлексни покрития EYEDRIVE със TRANSITIONS XTRACTIVE, което способства за изключително добро и ясно виждане без отблясъци при шофиране!

Есилор – най-големият производител на лещи за очила в света, разполага с огромно портфолио от продукти и сега има неустоимо предложение. Освен основните три физиологични цвята на потъмняване на лещите TRANSITIONS и тези които потъмняват и стоят по-тъмни при по-слабо излъчваане на UV – TRANSITIONS XTRACTIVE (снимката с очилата в трите цвята) – още три възможности, сега се предлагат още четири цвята: AMBER, AMETHYST, EMERALD, SAPPHIRE. Тези цветове са само в лек нюанс на изброените цветове и гледането през тях е изключител приятно и комфортно. Цветовете не са ярки и това ги прави подходящи за всички видове и цветове рамки.

FLASH TO MIRROR – изключително приятни огледални ефекти на предната повърхност на лещите. Тези девет на цвят ефектни слоя стоят като слънчеви, а са и диоптрични и могат да се комбинират отново с TRANSITIONS и при потъмняване на лещите ефекта е като на плътно огледално покритие.

Новите SHADOW леко огледални покрития са чудесни и с дискретното си огледално покритие са още три възможности прибавени към колекцията от възможности, което прави избора Ви уникален!

Всички тези възможности могат да се поръчат и комбинират с почти всички видове лещи и броя на възможностите е огромен, а цената е като на бели!

За Вас ние можем да създадем изцяло нова и уникална форма на лещите, монтирани на рамка тип “глазант” – очила без рамка. Основно се изработват с материал Index 1,6 Ormix или Index 1,67 Stylis от  ESSILOR

Това може да направи Вашите очила УНИКАТ!

Product_Slideshow_713x616_XA_lenses-XA_Slider2_NEW Transitions_web_EN E-Mirror- kolory powłok lustrzanych - luster

Снимките са с илюстративна цел и към момента на поръчка може да не са актуални!

транситионс очила слънчеви фотосолар хелиоматик rodenstock optika оптика ормиь стълис index индекс индеь оцветяване слънце уж