Нови форми – M`Eye Touch

Благодарение на новите възможности за свободна форма на машините на Essilor и функцията M’eye Touch, вече е възможно да поръчате очилата тип “глазант” с изрязана форма на лещи каквато желаете или каквато нарисувате (free form).
Тази опция Ви дава уникалната възможност за избор на форма и цвят на лещите. Прави невъзможна повтаряемоста на ежедневието и ще Ви накара да се почувствате единствени със дизайна на собствените си очила. Някои форми изглеждат странно, но какво Ви пречи да развихрите въображението и фантазията – ние се наемаме да ги изработим.

 

Оrganising Vision и Essi Box ни помага да впрегнем отделните компоненти на системата на Essilor в единна структура, която позволява проследяването на поръчките и даните за клиента да не се объркват в раличните етапи на изработката. Поръчването на самите лещи се прави през интернет, чрез VISIOFFICE, което предпазва от грешки. Данните от VISIOFFICE се прехвърлят чрез Essi Box в изработващата машина Mr Blue. Essilor Mr Blue и M’eye Touch изработва вашите очила по предварително зададена програма, която можете да изберете Вие.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
TOP