От 2014 година членство в НАБОО.
Оптика – консултация с очен лекар. Консултацията включва преглед с авторефрактометър (компютър) и преглед на визуса с пробни рамки. Проби – пожелание на клиента за различните разстояния за които му трябват очила.

При поръчка на рамка и корекционни лещи – безплатен преглед!

Оптиката е специализирана в изработка и монтаж на всички видове очила. Пример – смяна на стъкла на слънчеви очила с диоптрични оцветевни слънчеви и с антирефлекс е една от най-често срещаните трудности за повечето колеги. При нас става с лекота. Перфектното качество в изработката е цел номер едно за нас. Това води до постоянно обновяване на техниката за центриране и изработка, което днес е на най-високото възможно ниво в България. Оборудването ни от Essilor е печелило не веднъж награди на оптичните изложения в целия свят. Изработка на очила за минути е възможна при наличните на склад лещи!

Автоматизирано измерване на центровката на вашата рамка с VISIOFFICE 2 + таблет със специализиран софтуер за измерване на навиците при четене е абсолютно индивидуално за премиум VARILUX X 4D. Параметрите се пренасят на обработващ стъклата триизмерен автомат Essilor за да се постигне максимума, който е възможен за перфектна центровка и комфортно виждане.

Предлагаме всякакакви рамки и стъкла на световни производители с отлично качество:

  • Видове рамки – корда, цели, глазант и комбинации от трите. Материал – пластамса, оптил, стомана, монел, Titan, TITANflex, BetaTITAN и др.
  • Стъкла – еднофокусни, двуфокусни (бифокал), многофокусни (прогресив). Материал – перфалит, поликарбонат, TRIVEX, различни изтънявания полимер и кристал. Различни видове оцветявания. Покрития – твърдо, различни видове антирефлекс, огледални покрития с неизчерпаеми възможности.
  • Изработка на форхенгери и продажба на готови.
  • Изработка на слънчеи очила с голяма кривина върху рамки на клиента

При нас можете да поръчате различни видове контактни лещи – Bausch&Lomb, Cooper Vision, Alcon, Menicon – Япония и много други.

Вашите очила може да бъдат ремонтирани и възтаовени благодарение на необходимата техника за заварка на титанови рамки – заваръчен апарат за Titanium или метално запояване с горелка тип “бренер” – за останалите метални рамки.